The Balcony Players

Een hypersympathieke en feestelijke mix van Gipsy en Klezmer.

The Balcony Players is een rondreizend muziekgezelschap dat mensen gelukkig wil maken en wil laten dansen. En dat lukt ze uitstekend met hun sprankelende, opzwepende muziek en aanstekelijke vrolijkheid! Dit internationale gezelschap brengt een rijke mix van traditionele Gipsy, Joodse muziek (Klezmer) en eigen composities ten gehore. Vanaf balkonnen over de hele wereld, in de straten van pitoresque Oost-Europese dorpjes, op internationale festivals en 'onze eigen' Parade en Oerol...deze sprankelende Gipsy/Klezmerband weet met haar enthousiaste performance ieder publiek voor zich te winnen en overal een feest te bouwen.

Hun avontuurlijke reizen vormden de inspiratie voor 'Balcony Adventures Around the World'. Deze nieuwste CD is in de zomer van 2013 uitgekomen en is mede tot stand gebracht door gastmuzikanten en zigeuners die The Balcony Players tijdens het rondtrekken ontmoet hebben, terwijl zij samenspeelden met lokale muzikanten en de verschillende culturen waarin ze terecht kwamen absorbeerden.

Bezetting
Luca Susti - percussie
Moniek de Leeuw - viool
Ilse Roskam - accordeon
Martin Masakowski - dubbele bas
Johan de Pue - gitaar

Boek The Balcony Players voor:  concertzalen, folkclubs, festivals, openlucht concerten, evenementen, straatoptredens, theaterdiners.