Phunklife

Phunklife kreeg op zijn 16e verjaardag een gitaar. Dezelfde dag nog schreef hij zijn eerste song.  Gemotiveerd door het resultaat besloot hij te stoppen met school en tijd vrij te maken om zijn muzikale skills te ontwikkelen. Na het spelen van gitaar en bas in verschillende funk en rock bands sloeg hij een nieuwe weg in en dook in de electronica. Na een lange periode besloot hij zijn bandleden te verlaten en zich volledig te focussen op electronische dance muziek.

Phunklife maakte zijn opwachting als DJ in het underground circuit, waar hij zijn liefde voor de 'scene' ontdekte. Hij ontwikkelde zijn eigen stijl tijdens deze performances en met een unieke samensmelting van funk, electro en techhouse werd Phunklife geboekt voor vele gigs. Zo stond hij o.a. in De Tagrijn (NL) , Club 8 (NL) , The Zion (NL) , Ruigoord (NL) , ADM (NL) , Tacheles (Berlin, GE ) en op vele andere “secret” parties.

Inmiddels kreeg Phunklife een vaste club fans om zich heen. Dit inspireerde hem om zijn tracks te promoten bij zijn favoriete DJ's. Dit leidde ertoe dat zijn tracks gespeeld werden op alle grote festivals en in alle grote clubs in Holland dankzij DJ's als Angelo d'Onorio, Taho en DJ Dimitri.

Momenteel werkt hij aan zijn 'Math Problem Saga'. Phunklife slaat hiermee een nieuwe weg in op het gebied van house muziek. Energiek en soulful, altijd funky en uplifting met wat rook-effecten. Dankzij zijn open en warme energie faalt hij nooit in het bespelen van zijn publiek. Met zijn nieuwe tracks, waarin hij wordt bijgestaan door DJ Dimitri, BoB Swans and DJ MCecile, laat Phunklife horen dat hij klaar is voor de toekomst!

 

www.myspace.com/thephunklife

www.soundcloud.com/phunklife
www.soundcloud.com/mathproblem