VAN WAL

Liefde, leven en lust...Van Wal gaat helemaal los!

Nederlandstalig, originele songs!!

Van Wal staat garant voor lekkere uptempo songs en stevige ballads. Een positieve en krachtige poprock-sound vloeit uit de instrumenten die door zes gedreven en ervaren topmuzikanten worden bespeeld. Met gezongen verhalen uit de keel van een rasentertainer, over dingen waarin eenieder zich herkent: de liefde, het leven en de lust. Met Van Wal op het podium mag het losgaan!

De zanger en muzikanten van Van Wal hebben allen hun sporen in de muziekscene reeds ruimschoots verdiend. Paradiso, 013, Effenaar, De Vorstin (e.v.a.), een scala aan festivals, theaterzalen, kroegen en pleinen hebben zij vanaf het podium gezien. Van jongs af aan hebben zij menig band opgeluisterd, diverse muziekproducties gelanceerd en/of op hebben op andere wijze van een succesvolle muzikale carrière genoten.

Gezamelijk zetten zij nu een nieuwe stap. In het voorjaar van 2016 vonden zij elkaar in een ontembaar verlangen naar iets nieuws. En zij stelden zich een doel: het leven schenken aan een nieuwe Nederlandse formatie die knalt! En wel...in het Nederlands.

Ze hebben er geen gras over laten groeien. Na een aantal repetities ging de band voor het eerst het podium op tijdens het popweekend in Schagen. Het was meteen duidelijk, deze band hoort op podium. De eerste single zal in het najaar van 2016 nog door het land klinken en vele Van Wal-songs zullen volgen.

Luister hier naar een aantal fragmenten van de songs!

Zomer 2016: met joined forces gaan zanger Jeff Oud, drummer Jeroen Molenaar, (bas)gitarist Xander Hoogendam, toetsenist Eelco Webbers, gitarist Leroy Carli en Mark Jansen…Van Wal!!